Bestuur

Directie

Jan Borghuis (Nederlands, 1968) is enig directeur en aandeelhouder van Morgen Beheer B.V., één van de twee vennoten van The Internet of Cars v.o.f., een van de aandeelhouders van de Vennootschap. Borghuis heeft aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam bedrijfseconomie gestudeerd.

Maarten Hektor (Nederlands, 1971) is enig directeur en aandeelhouder van Desysion Holding B.V. een van de aandeelhouders van de Vennootschap. Hektor heeft aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam bedrijfskunde gestudeerd.

Gijs van Lookeren Campagne (Nederlands, 1967) is enig directeur en aandeelhouder van Loca Holding B.V., één van de twee vennoten van The Internet of Cars v.o.f., een van de aandeelhouders van de Vennootschap. Van Lookeren Campagne heeft aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam bedrijfseconomie gestudeerd en heeft aan de Tilburg University de postdoctorale opleiding tot registeraccountant gevolgd.

Edwin Noomen (Nederlands, 1972) is directeur en enig aandeelhouder van ISLA Holding B.V., directeur van SEnS Holding B.V., laatstgenoemde een van de aandeelhouders van de Vennootschap. Noomen heeft aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam bedrijfseconomie gestudeerd

Raad van Commissarissen

Nadja van der Veer heeft 10 jaar ervaring in de online betaalindustrie, waarbij ze gewerkt heeft voor een internationale betaaldienstverlener en credit card acquirer. Sinds 2016 werkt zij zelfstandig als legal/ compliance consultant voor verschillende partijen in de betaalketen waaronder FinTechs, PSPs, Acquirers, EMIs, processors, solution providers en e-commerce platforms. Omdat zij naast haar adviserende werkzaamheden ook graag de industrie bijstaat en innovatie promoot, treedt zij op als spreker, ambassadeur en mentor.

Wim Fahrner oefende gedurende drie jaar de functie van CEO van Worldline Nederland uit. Daarvoor was hij 25 jaar DGA van Quality Equipment, tot het bedrijf door Worldline werd overgenomen. Quality Equipment was marktleider in Nederland op het gebied van elektronische betalingen voor zowel de large-retail, het MKB als in de catering-, automaat- en parkeersector.