Bestuur

Directie

Jan Borghuis (Nederlands, 1968) is enig directeur en aandeelhouder van Morgen Beheer B.V., één van de twee vennoten van The Internet of Cars v.o.f., een van de aandeelhouders van de Vennootschap. Borghuis heeft aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam bedrijfseconomie gestudeerd.

Gijs van Lookeren Campagne (Nederlands, 1967) is enig directeur en aandeelhouder van Loca Holding B.V., één van de twee vennoten van The Internet of Cars v.o.f., een van de aandeelhouders van de Vennootschap. Van Lookeren Campagne heeft aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam bedrijfseconomie gestudeerd en heeft aan de Tilburg University de postdoctorale opleiding tot registeraccountant gevolgd.

Raad van Commissarissen

Manuela Melis heeft expertise in interim management, digitale innovatie en performance improvement. Ze werkt als Directeur finance en operations bij 9292 REISinformatiegroep, en opereert als zelfstandig interim manager (TweeM.nl) vooral in de sectoren (Openbaar) Vervoer (NS, Pon MaaS Pilot, 9292) en Logistiek (Melis Logistics).

Marijke Terpstra heeft expertise in risk management. Ze heeft o.a. voorheen gewerkt als Chief Risk Officer bij Payvision, Chief Compliance Officer bij ContextLogic B.V. en als VP Head of Regulatory Governance Risk & Controls bij Deutsche Bank.

Heini Withagen heeft expertise in digital transformation. Hij is Chief Technology Officer ad interim bij Felix en was Chief Technology Officer en Co-Founder van Mirabeau B.V.

Tom de Witte (voorzitter RvC) heeft ervaring opgedaan in verschillende CFO functies waaronder beursgenoteerd (VastNed fondsen) en momenteel bij ProDelta. Hij is nu Chief Financial Officer bij ProDelta, was voorheen Non-executive board member van Globalworth Poland Real Estate en lid van de raad van commissarissen en lid van de audit commissie van Staedion.