Bestuur

Directie

Gijs van Lookeren Campagne en Jan Borghuis vormen de directie van Ease2pay N.V.. In 1995 kozen zij samen voor het ondernemerschap, hun eerste venture Greenwheels disrupte de autoverhuursector. Hun werkwijze bestaat uit het analyseren van een bestaande bedrijfskolom om vervolgens met inzet van vernieuwende technologie de bedrijfsprocessen efficiƫnter en beter vorm te geven. Met Ease2pay N.V. doen we dit opnieuw, maar nu gericht op de markt voor (betaal)transactie platformen.

Raad van Commissarissen

Nadja van der Veer heeft 10 jaar ervaring in de online betaalindustrie, waarbij ze gewerkt heeft voor een internationale betaaldienstverlener en credit card acquirer. Sinds 2016 werkt zij zelfstandig als legal/ compliance consultant voor verschillende partijen in de betaalketen waaronder FinTechs, PSPs, Acquirers, EMIs, processors, solution providers en e-commerce platforms. Omdat zij naast haar adviserende werkzaamheden ook graag de industrie bijstaat en innovatie promoot, treedt zij op als spreker, ambassadeur en mentor.

Wim Fahrner oefende gedurende drie jaar de functie van CEO van Worldline Nederland uit. Daarvoor was hij 25 jaar DGA van Quality Equipment, tot het bedrijf door Worldline werd overgenomen. Quality Equipment was marktleider in Nederland op het gebied van elektronische betalingen voor zowel de large-retail, het MKB als in de catering-, automaat- en parkeersector.